Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Merina Myrskytuuli

 

Ulkonäkö:

Ihmisenä:

Pitkät, lanteille ja sen yli, melkein jopa polviin asti ulottuvat kirkkaansiniset hiukset, tummansiniset, isot ulkonevat silmät ja kalpea iho. Kulmakarvat ovat tummanruskeat. Merinalla on todella pieni nenä ja hoikat, pienet huulet, sekä siro, mutta hieman kulmikas naama, jonka posket ovat lommoilla. Korvat ovat hieman höröttävät. Merina on n. 165 cm pitkä. Hänellä on vasemmassa olkapäässään meritähden muotoinen syntymämerkki. Merinan tyyli on melko tavanomainen, tosin vaatteet ovat lähes yksinomaan sinisiä.

(Kuvat  -kohdasta löytyy kuvia Merinasta)

Kalaolentona

Pitkät, tummansiniset hiukset, harmaa, suomuinen iho, pimeässä hehkuvat keltaiset silmät vihreillä iiriksillä ja mustilla, viivamaisilla pupilleilla. Pitkät ja terävät kynnet sekä hampaat. Pitkä pyrstö, eviä kyynärpäissä, pyrstössä ja pyrstön keskivaiheilla sekä korvissa. Suun sisäpinta liilan väristä, kieli vihreän värinen.

 

(Kuvat  -kohdasta löytyy kuvia Merinasta kalaolentohahmossaan)

 

 

Luonne

 

Merinalla on harvinaisen pitkä pinna, saa nimittäin todella tehdä töitä, jotta hänet saisi hermostumaan, saatikka sitten suuttumaan. Mutta sitten kun hän oikeasti suuttuu, niin siitä on leikki kaukana.

Merina on fiksu ihminen, joka tykkää mietiskelystä sekä älyllisestä juttelusta. Hän on rauhallinen ja hiljainen luonteeltaan, silloin harvoin kun hän puhuu niin hän todella tarkoittaa sitä mitä sanoo. Merina ei tykkää olla huomion keskipisteenä, vaan oleskelee mieluummin varjoissa, mahdollisimman huomaamattomana.

Silloin harvoin kun Merina suuttuu jollekin, niin hän menee mieluummin nurkkaan mököttämään ja rauhoittumaan kunnes on valmis sopimaan, riitelyn ja huutamisen sijaan. Merina on eläinrakas ja taiteellinen, eikä hän voi sietää minkäänlaista vääryyttä, kiusaamista tai epätasa-arvoista kohtelua, ei sitten itseään eikä myöskään muita kohtaan.

Vaikka hän vaikuttaakin todella viileältä, ehkä jopa jäätävältä, niin hän on - usko tai älä - tulisieluinen. Sitä ei ole ehkä helppo uskoa, sillä hän vaikuttaa tunteettomalta, mutta niin se vain on. Vaikka hän ei näytäkkään tunteitaan, niin se ei silti tarkoita ettäkö hänellä ei olisi niitä lainkaan. Meri on aina heikompien puolella, ja menee jonkun luokse mikäli huomaa hänen olevan yksinäinen. Kaverina Meri on ystävällinen ja lojaali. Hän ei jätä kaveriansa pulaan, oli kyse sitten lohikäärmeen taposta tai seurusteluhuolista. Meri on kaverinsa puolella tilanteessa kuin tilanteessa. Hän kantaa hänelle kerrotut salaisuudet hautaan asti, eikä ikinä, IKINÄ puhu pahaa kenestäkään, eikä varsinkaan kavereistaan. Miinuksena Meri on kuitenkin välillä helposti kyllästyvää sorttia. Hänelle jutteleminen saattaa olla hankalaa, koska hänen naamaltaan ei voi lukea miten hän suhtautuu mihinkin. Tuo on kuitenkin varsin pientä ottaen huomioon miten uskollisen ja välittävän ystävän hänestä saa.

Muuta

~ Merina osaa hallita vettä, sekä taikoa
~ Hän on kasvissyöjä
~ Meri ei satuta ketään ellei ole aivan pakko, eikä aina silloinkaan
~ Luonnonlahjakkuus jousipyssyllä ampumisessa. Hän on surkea ja kömpelö miekkailija, mutta onneksi atrain ja jousipyssy korvaavat miekan.
~ Merinan taikoessa hänen silmänsä muuttuvat kirkkaan sinisiksi.
~ Merin hiukset ovat todella pitkät, ja jos hän on tekemässä jotain urheilullista, esim taistelemassa tai ratsastamassa, niin hän letittää silloin usein hiuksensa, jotteivat ne olisi tiellä
~ Meri muuttuu kalaolentohahmokseen joutuessaan kosketuksiin veden kanssa. Muodonmuutoksen voi kumota vain viherlevä.
~ Meri muuntautui kalahahmoonsa koska ei voinut lukea kahvitahran sotkemaa tekstiä, jossa luki että se sopisi vain hippokampeille.
~ Koska hänessä on jo ennestään meren verta ja taipumusta vesitaikuuteen, niin hän osaa jutella erillaisten vesieläimien kanssa.

Ennustukset:

Kahlehdittu veteen,
menneeseen hetkeen
Tehtävä vaikea valinta:
ottaako vesi
vai ilma?
Päätöksen teon aika koittaa
Ennen kuin aamu yön voittaa
Vastuu raskas harteilla painaa
Kylmä ja kivinen tulee olemaan taival

Omaisuus:

Tavarat: Kevyt varsijousi, nuoliviini ja kaksikymmentä nuolta, miekkavyö, tikari, luinen, kaksiteräinen Lumière miekka, taisteluviitta, simpukkarannekoru, ruorikoru, nauhamainen, merilevää muistuttava, 6 m pitkä ase jonka molemmissa päissä on hain hampaat, teltta
Amuletti:  Harvinaisen, vain lämpimillä vesillä tavattavan hai-hippokampin hammas, joka on kiinitetty merilevästä punottuun naruun ja jonka muoto muistuttaa hiukan sydäntä. Hampaan lisäksi korussa on lokin sulka.
Goldenit: 273gd. 

Ratsu

Euroopanlohikäärmeuros Green Hornet Junior eli Junnu

Tekniset tiedot:

 

Kirjoitettuja tarinoita tällä hetkellä 50. (Paradisoksessa)
Täällä 2.
Liittynyt (paradisokseen) 10.10.2012.
Kirjoittanut viimeksi tänne (tarina) 23.12.2015
Kirjoittanut viimeksi tänne (raapale) 29.12.2015
Kirjoittanut viimeksi paraan: 20.9 2015 17:57

Kuvat ja tekstit © Merina

©2019 Merina Myrskytuuli -tarina - suntuubi.com