Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tällä hetkellä juoni menee:
Merina saapui Paradisokseen ja joutui todistamaan välikohtausta. Jotakin todella outoa alkoi tapahtua, ja Merina pyörtyi ja heräsi lopulta sinisuomuisen lohikäärmeen selästä. Merina tutustui lohikäärmeeseen ja kävi Julian toimistolla hakemassa avaimet ja aloitusrahapussukkansa. Merina valitsi itselleen mieluisan talon, palautti sitten ylimääräiset avaimet ja maleksi sitten tallin käytävillä, jolloin Junnu huomasi hänet. He keskustelivat, jolloin Junnu ehdotti että voisi esitellä paikkoja ilmasta käsin..! (Merina kammoaa korkeita paikkoja kuollakseen)

Tekniset tiedot: 
Kirjoittanut tänne viimeksi: (tarina) 23.12.2015
Kirjoitettuja tarinoita täällä: 2
Kirjoittanut tänne viimeksi: (raapale) 29.12.2015
Kirjoitettuja raapaleita täällä: 3
Kirjoittanut paraan viimeksi: ?
Kirjoitettuja tarinoita parassa: 50
Kuvia täällä: 18

10.8.2018 - Täällä taas! Viime kerrasta onkin kulunut jo tovi :D Aion alkaa kirjoittaa tänne taas. Poistan kaikki vanhat tarinat, ja kirjoitan ne kokonaan uusiksi. En vain ole tyytyväinen niihin. Merinan tarina, sekä Merina itse tulee myös saamaan paljon muutoksia. Mutta ei niistä sen enempää ;)
5.1.2016 - Lisäsin uuden kuvan sekä muokkasin kaikkiin itse piirtämiini kuviin copyrightit. Kirjoitin uuden tarinan ja lisäsin arvostelut ensimmäiseen tarinaan.
30.12.2015 - lisäsin pari uutta kuvaa ja lisäsin tänne tekniset tiedot -kohdan
29.12.2015 - Kirjoitin raapaleet uudestaan oikeaan järjestykseen, lisäsin yläotsikoita sivuille ja Ginevra loi Missä mennään -kohdan, itse kun en osannut.

©2019 Merina Myrskytuuli -tarina - suntuubi.com